Kraniosakral Terapi

Kraniosakral Terapi

Med fjäderlätta händer tar jag dig under mina vingars beskydd.

En ZuperFantastisk behandlingsform för både människor och djur.

En mjuk, avslappnande stund där du ligger på en behandlingsbänk, med kläderna på dig och ev filt om du vill det. Jag håller mina händer på olika positioner på din kropp en ganska lång stund, det ska inte göra ont eller kännas obehagligt. Många säger efter behandlingen att det är väldigt avslappnande och att de vill komma tillbaka.

Kroppen består av mycket vätska och den vätskan rör sig oavsett hur stilla vi är. Hjärtat tex, pumpar runt blodet i blodomloppet oavsett vad vi gör. Efter lång utbildning har jag lärt mig att känna bla dessa microrörelser i kroppens olika organsystem med mina händer.

Kraniosakral terapi botar inte cancer eller andra livshotande tillstånd. Då söker man sig till sin vårdcentral eller till närmsta akutmottagning.

Kraniosakral terapi lindrar och hjälper kroppens egna intelligenta läkningsprocess att förbättra måendet för olika ”krämpor”. Många som har både fysiska och psykiska trauma, stora som små, har fått och får hjälp och lindring. Blockeringar och spänningar kan släppa. Och allt sker på kroppens villkor och i kroppens takt. Det som kroppen behöver läka, läker kroppen i kroppens egen ordning och takt. Inget tving eller manipulation.

När du kommer till mig för kraniosakral behandling kommer jag att fråga hur du mår, vad du vill ha hjälp och lindring med och tillsammans nystar vi upp så att du kan, förhoppningsvis, känna dig lite bättre än när du kom.

 

Här kommer att komma mer information