Kraniosakral Terapi

Kraniosakral Terapi

Med fjäderlätta händer tar jag dig under mina vingars beskydd/ ZuperStina din biodynamiska kraniosakral terapeut

Kraniosakral terapi är en ZuperFantastisk behandlingsform för både människor och djur.

En mjuk, avslappnande stund där du ligger på en behandlingsbänk, med kläderna på dig och ev filt om du vill det. Jag håller mina händer stilla på olika positioner på din kropp en ganska lång stund, det ska inte göra ont eller kännas obehagligt. Många säger efter behandlingen att det är väldigt avslappnande, att det känns som att dom är lättare, ljusare och att de vill komma tillbaka.

Kroppen består av mycket vätska och den vätskan rör sig oavsett hur stilla vi är. Hjärtat tex, pumpar runt blodet i blodomloppet oavsett vad vi gör, lymfsystemet är ett annat system med vätska i och i fascian finns det väldigt mycket vätska. Efter lång utbildning har jag lärt mig att känna bla dessa microrörelser i kroppens olika organsystem med mina händer.

Man kan säga att mina händer är lite som doktorns stetoskop, ”lyssnar” på vad som känns inuti  din kropp.

Kraniosakral terapi botar inte cancer eller andra livshotande tillstånd. Då söker man sig till sin vårdcentral eller till närmsta akutmottagning.

Kraniosakral terapi lindrar och hjälper kroppens egna intelligenta läkningsprocess att förbättra måendet för olika ”krämpor”. Många som har både fysiska och psykiska trauma, stora som små, har fått och får hjälp och lindring. Blockeringar och spänningar kan släppa. Och allt sker på kroppens villkor och i kroppens takt. Det som kroppen behöver läka, läker kroppen i kroppens egen ordning och takt. Inget tving eller manipulation.

Om du bryter benet går du till doktorn, du blir röntgad och gipsad… och får komma tillbaka om några veckor. Under tiden har kroppens egna intelligenta läkningsprocess läkt ihop benet. Du får komma tillbaka och doktorn tar bort gipset och har samtidigt varit en resurs och hjälp för din läkning.

Precis som kraniosakral behandling är en resurs för lindring och läkning.

När du kommer till mig för kraniosakral behandling kommer jag att fråga hur du mår, vad du vill ha hjälp och lindring med och tillsammans går vi igenom vad du kan tänkas att behöva just denna dag och att du, förhoppningsvis, kan känna dig lite bättre än när du kom.

 

Skicka ett sms till mig om du undrar något så hör jag av mig när jag inte sitter och ger kraniosakral behandling till någon/ ZuperStina

Boka kraniosakral behandling genom att skicka ett sms/ ZuperStina

070-641 35 14

 

Här kommer att komma mer information..