Zweet Chili från Tolånga

Zweet Chili från Tolånga är till salu.

Chili är ett mycket lyhört welshmountain partbreed sto, född 2011. Hon är tyvärr inte inriden eller inkörd än. Har inga små barn i min närhet som är hästkunniga.

Hon har två halvbrödrar som är inkörda båda, varav den ene är både inriden och inkörd och tävlar/tävlade i de högre klasserna. Hans ryttare har växt ur honom men de tävlade i hoppning och kom ända till SM nivå. Nu tävlas han i körning, där han vinner väldigt mycket. ZuperRoligt att det går så bra för dom. Du ser bilder på dom lite längre ner bland bilderna på Chili

Tror att Chili har stora förutsättningar att bli lika bra som sina brödrar tillsammans med sin egna rätta människa. En hoppkunnig ponnypappa sa en gång när han såg Chili hoppa över en stock i hagen: – Där har du en blivande hopp ponny.. Och min farbror, Sune, som hade Chilis farfar, den berömda Stuifakkers Chico, sa att hon kunde bli en körponny som stack ut ur mängden..

Just nu har hon inte blivit något av det.. Det är dax =) Eller vad tycker du?

Chili har pass, är regelbundet vaccinerad, avmaskad. Chili är en väldigt lyhörd ponny. Kan bli orolig när hon inte förstår vad som förväntas. Och hon har den fina färgen fux med ljus man och svans. På somrarna glänser hon nästan i guld, på vintern ser hon ut som ett skogstroll. Hon är inte lika hanterad som mina andra hästar är, av olika anledningar.. Det hon är hanterad så är det enligt Monty Roberts metoder.

Chili är född här och har aldrig varit sjuk eller råkat ut för några trauma vad jag vet. Hon gillar att gosa, när hon vill..

Har du mycket tålamod, hästkunskap, lugn och är snäll? Då är du kanske Chilis människa. Hemmet är viktigt, ser gärna att du har Facebook så jag får möjlighet att följa henne där, när du köpt henne.

Chili är nu iväg för utbildning och det ska bli spännande att följa henne

Vid intresse ring Stina 070-6413514 eller maila ZuperStina@live.se och berätta vad du har att erbjuda min lilla tös

Är till salu när rätt person dyker upp 

Här kommer några bilder på Chilis halvbrödrar Sam och Lukas.

De är båda hos samma ägare som har gjort och gör ZuperFantastiska jobb med de båda brödrarna.

Chilis halvbror Sam, när han tävlades i hoppning. Kom ända till SM nivå.

 

Chilis halvbror Sam, när han tävlades i hoppning och kom ända till SM nivå.

 

Chilis halvbror Sam, när han tävlades i hoppning och kom ända till SM nivå.

 

Chilis halvbror Sam, som nu tävlas i körning. Här med Mor och Dotter. Sam vinner mycket och det är zååå glädjande

 

 

 

 

Chilis halvbror Sam, som nu tävlas i körning

 

Chilis halvbror Lukas, som nyligen blivit inkörd. Ägaren gör ett fantastiskt jobb med honom.